Начинът, по който аз го виждам, e че трябва да живеем всеки ден като рожден ден.

Ето и как започна моят рожден ден. Събудих се обсипана от целувки, прегръдки и много мили пожелания от Марти. Последваха редица телефонни обаждания от най-близките ми, които нямаха търпение да ме поздравят и да ми поднесат най-искрените си поздрави. Честно казано събудих се с чувство на носталгия към отминалите 26 години, но няма как да не се почувства специален човек при толкова много внимание и мили думи.

Бях си взела допълнителен ден отпуск от работа, който ни подаряват за рождения ден, направих си кафенце и цяла сутрин приемах поздрави, а Марти излезе по задачи през деня и имаше мисия да вземе кексчета за вечерта от най-хубавата пекарна в целия град – Take a Cake.

Записах си и видеодневник за спомен от преживяното през деня, всичко минаваше гладко и очаквано. По-късно през деня имах записан час за фризьор в студио Vanity Lounge, все пак е празник и исках да направя нещо специално за себе си – всяка дама го заслужава. Направиха ми терапия за коса и красива прическа.

След като излязох от салона, си помислих ще си взема балони и ще стане още по-празнично!
През целия ден приятели продължаваха да ме поздравяват, а еуфорията в мен се наддигаше.
Тъкмо преди да вляза в магазина за балони, се обади и моя приятелка от работата, пожела ми да си изкарам празника още по-приятно отколкото го очаквам. Казах й, че вечерта ще направя много скромно парти само с двама приятели, ще си поръчаме вечеря и ще си говорим, така че няма да е нещо грандиозно.

Прибирах се с връзка балони и те събираха погледите на хората, покрай които минавах и се радвах.

Времето обаче напредваше, а аз имах да довърша последни щрихи по почиствне и подрждане вкъщи, преди да дойдат гостите, за да е безупречно и приветливо.
В този момент Марти се прибира с пълни ръце и ме извика, за да ми покаже подаръците, които ми носи, така се зарадвах и започнах да взимам кутии и торбички от ръцете му.
Той викаше виж нося ти подаръци, имаш още подаръци и отвори входната врата.

За миг останах в ступор, гледах и не вярвах на очите си! Видях първо племенника си – Пепче, от шока се запитах той ли е наистина, а зад него сестра ми с огромна връзка от приказни балони. Чувствах се зашеметена от вълнение, ентусиазъм, щастие, екстаз и любов.
Такова въодушевление не съм изпитвала от години! Не сдържах сълзите си като осъзнах, че са пропътували стотици километри и сега седяха пред мен, за моя празник.
Толкова мило ми стана, че са тук и са с мен. Не бих могла да опиша колко съм благодарна, че имам точно нея в живота си!

След емоционалното посрещане, започнахме да разглеждаме подаръците, а Пепче беше най-активният участник – искаше да види, пипне и захапе всичко, а аз исках да го мачкам постоянно. Той разгледа цялото жилище като детектив и го изведохме на кратка разходка.


Пристигнаха и очакваните гости – Деа и Борко. Поръчахме си вечеря от ресторант Happy, всички обръчха внимание на детето преди той да заспи. Цяла вечер си говорихме, смяхме се на шегите на Борко и Марти, хапвахме, напарихме си снимки и се забавлявахме на фона на турски филм…хаха, шегувам се, накараха ме да пусна музичка.

И тук искам да спомена всеки, който ме поздрави, за мен това е знак на уважение и обич!
Моята половинка – Мартин, Сестра ми – Десислава и съпругът й – Момчил, баща ми – Петър, майка ми – Маруся, родителите на Марти – Валерия и Тинчо, баба Зоя и дядо Димитър, баба Валя, най-добрата ми приятелка – Бетина, Стринка – Емилия, Чичо – Александър, братовчед ми – Мирослав и съпругата му – Нурай.
Леля ми – Галя и дъщеря й – Катерина.
Борис Мирчев, Деяна Гергова, Искра Стефанова, Айше Джембазка, Лили Едуардова, Цветомира Лишкова, Цветанка Божинова, Станислав Симеонов, Николай Дюлгеров, Деси Кожухарова, Калоян Костов, Радка Горчева, Росица Петкова, Евелин Мойсов, Марина Илиева, Маринела Иванова, Ива Дойчинова, Людмила Кънчева, Натали Павлова, Зара Семенова, Мишо Паунов, Даниел Захов, Ралица Борисова, Стефан Стоев, Калин Кръстев, Лидия Витлиемова, Вероника Лазарова, Любомир Георгиев, Ани Асенова, Зоя Бешкова.

Благодаря ВИ!!!

2 Replies to “Hello 27”

  1. Бях пропуснала толкова много от рождените ти дни – нямаше начин и този път! Обичам те безкрайно много.!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *