Диего Галдино, авторът на книгата живее в Рим, Италия и има свое кафене. След кафето, писането е следващата му страст.

Книгата безспорно ви пренася във Вечният град, историята е толкова реална, че ви кара да съпреживеете емоциите на главния герой – Масимо.
Той е обсебен от кафенето, познава всичките си клиенти и специфичният им вкус за кафе. За него Рим е целият му свят – всеки ден, щом изгрее слънцето и градът се събужда от сън, той отваря своето заведение.
Един ден на прага на заведението му застава млада жена – с лунички, изумруденозелени очи и вид на туристка. Тя ще преобърне целият му свят, а посещението й в града съвсем не е случайно. Той толкова ще се впечатли от нея и това, че тя е единственият човек, който не пие ароматна арабика, че ще направи всичко възможно да я впечатли.
Вълнението му към нея ще става все по-интензивно, а тя като истинска дама ще стои настрана, но докога?
Ще ви подскажа – тя ще омекне пред искрите на любовта.
По между им ще застанат няколко пречки, но въпросът е дали ще ги преодолеят и какво ще се случи помежду им, ще разберете в първият от двата романа.

Във втората книга „Вечерно кафе в Рим„, ще разберете продължението на тяхната история, но всъщност вече са изминали две години и много неща са се променили както за двамата герои, така и за кафене „Тибери“. Само атмосферата е останала същата – уютна и топла, с шеги, клюки и закачки сред аромата на кафе.
Един ден като дежавю в кафето се появява момиче на прага.
От там насетне той научава какво е истинска любов:
Масимо и Мина не говореха, обзети от емоцията, която предстоеше, но в същото време и успокоени от чувството на близост. И отново, както се беше случило при първата им целувка, бяха развълнувани, но и уверени, сякаш тази връзка имаше корени, скрити назад далеч във времето.
Масимо се приближи до нея и след като я погали по бузата, я целуна нежно там, където току-що я беше докоснал с ръка.
…След тази нощ всичко пламна, дори водата и кафето.

Когато обаче Масимо е готов на нещо повече, миналото му го връхлита толкова внезапно, че той застава на кръстопът да направи своя избор – на кого да дари сърцето си, защото то е само едно и може да го даде само и единствено на жената, която ще остава всяка вечер с него…завинаги!

Историята е толкова вълнуваща, че може да се прочете на няколко дъха. След този роман, колкото и да не вярваш в любовта или да си разочарован от някого, ще видиш, че има смисъл да продължиш да вярваш и да се отдаваш на емоцията.

Любовта е, за да се раздава безусловно. Не я пестете, а се впускайте смело!

2 Replies to “Сутрешно кафе в Рим – Понякога е достатъчно само едно кафе, за да се влюбиш”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *