Безспорно най-нестандартното време от новата история на света, на което станаха свидетели абсолютно всички по цялото земно кълбо!
В световен план срещнахме сътресения, които промениха начина ни на живот и ни накараха да се замислим.

Бяха затворени граници, бизнеси, болници и дори се наложи да пътуваме между градовете с декларации, които удостоверяват къде отиваме, за колко време и с каква цел. Бяха отменени ключови събития и срещи, защото трябваше да се пазим от вируса Ковид-19.
Бяха въведени много ограничения, както и задължителното носене на предпазни маски, ръкавици и облекла, да не забравя и за дистанцията.

В личен план обаче ще отбележа 2020-та година за доста успешна.
До миналата година не си правих равносметка за изминалите събития, но това ми показа, че виждам структурирано къде се намирам и така мога лесно да планирам върху какво да работя занапред, за да реализирам целите си.
А ето и какво ми донесе 2020.

 • На първо място ще поставя най-емоционалното събитие – на бял свят се появи най-прекрасното същество в живота ми – моят племенник – Петър! Това донесе щастие на цялото ми семейство и изпълни сърцата ни с много любов. Сега той е на цели 5 месеца и разбира какъв е вкусът на храната.
 • След поредица от събития и неуспешни опити в началото на годината за намиране на по-добър кариерен път, през февруари най-сетне намерих моето място в Орбико, където се чувствам оценена, много добре приета и най-вече удовлетворена. Там намерих нови колеги и приятели, на които мога да разчитам за всичко! Точно за това място мога да заявя, че работата ми е удоволствие.
 • Продължих да се усъвършенствам и през март завърших начален курс по Дигитален маркетинг, в СофтУни.
 • Взех участие в няколко доброволни дейности, където видях и другата страна на „монетата“, наречена живот.
 • Откъм пътуване плановете ни се промениха, но успяхме да посетим района на Асеновград, Банкя и лятото стигнахме до нашето Черноморие.
 • Оженихме първият ми братовчед – Мирослав, през месец юни.
 • Промених цвета на косата си, след близо едногодишно колебание.
 • Изпълних няколко предизвикателства, от които научих, че ако действам последователно, всичко е възможно.
 • И не на последно място най-важното за мен е, че продължавам да работя върху личностното си развитие и да наблюдавам характера си, да търся отговори за поведението и реакциите си в различни житейски ситуации и да се старая да бъда все по-гъвкава и да не приемам толкова емоционално някои от тях.
  Да признавам недостатъците си и да ги подобрявам.
 • Последното, което планирах в края на годината, а успях да свърша в първите дни от януари, беше да напиша на лист хартия всички цели, които съм си поставила за новата календарна година, както и съвместните ни такива с Марти.

Надявам се всички те да бъдат реализирани, а до тогава вие също може да помислите за Вашите планове през следващите няколко месеца.

С пожелание за стабилност, задоволство от осъществени стремежи и желания и повече усмивки в ежедневието ви, а не само по повод.
Бъдете здрави, честита на 2021 година!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *