Какво е Project 333 – предизвикателство, чрез което да капсулираш гардероба си като избереш 33 артикула – включително дрехи, якета, обувки, бижута и аксесоари, които да носиш през следващите 3 месеца. Доста вълнуващо, нали?

Гледах филм на Netflix – Minimalism: A Documentary About the Important Things, в който се разказва за по-смислен живот, с по-малко. Препоръчвам го.

Там Courtney Carver (Instagram: bemorewithless) ни разказва за живота си и как е имала нужда от повече, очаквайки щастието да дойде след поредната инвестиция в нещо ново. Осъзнавайки, че то не идва, разбира, че щастието всъщност се крие вътре в нас. Така стартира нейният блог и модното предизвикателство Project333.

Правилата

  • Кога: Може да започнете всеки ден, в който решите. Предизвикателството започва с 3 месеца, но вие може да го правите на всеки 3 месеца.
  • Какво: 33 артикула – облекла, бижута, връхни дрехи, аксесоари и обувки.
  • Без: В тази бройка, не се причисляват – сватбен пръстен или друго сантиментално бижу, бельо, пижами, дрехи и обувки за спорт и домашни (дрехи за вкъщи).
  • Как: Изберете своите 33 артикула, оставете тях в гардероба си, а другите ги приберете някъде, където да не ги виждате ежедневно.
  • Какво още: Помислете, че създавате гардероб, с който следващите 3 месеца можете да живеете, работите и излизате навън. Това е проект за изпитване на волята. Ако през тези месеци някоя от дрехите не ви пасва или е в лошо състояние – може да я замените.

След края на предизвикателството ще може да разберете дали се чувствате по-добре с по-малко или не. Ако отговорът е да – преосмислете всички натрупани вещи вкъщи. 🙂

Аз започвам 10.05.2020, може да следите на Facebook страницата ми: ralicapetrowablog, както и в Instagram: ralicapetrowa.
Ще очаквам вашите снимки на лично съобщение.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *