За да направите добър подарък или изненада трябва добре да познавате дамата, за която го подготвяте.

Независимо обаче колко добре познавате човека, аз ще ви предложа няколко подаръка, които биха били полезни и интересни за всяка жена, без значение каква е връзката ви с нея – приятелка, сестра, майка, партньорка.

 1. Ваучер за курс по грим
  Колкото и често да се гримират жените, малко от тях са попадали в ръцете на професионалисти. Възможностите са за индивидуален грим урок или кратък/пълен курс за професионален грим, където може да разбере тънкостите на професията и да научи повече за себе си и чертите на лицето си и т.н. 
  За контактни (грим урок  и съвети):
  ralicaasenova@yahoo.com
  https://www.facebook.com/inventamakeup/
  08834 88 967
  gift0002p_1_l
 2. Други ваучери за подарък като карта за определен магазин или услуга (масаж, грим, маникюр и т.н.). С избора на този подарък от една страна избирате какво точно ще получи в замяна, а от друга страна й давате право на избор. Така със сигурност няма да сбъркате.
  Screenshot_1
 3. Киндъл или книга. При книгите е малко по-деликатно, ако нямате наблюдение какво точно се харесва на жената, за която избирате. Но общото между всички нас е, че се интересуваме от чувства, семейство и успешна реализация. Затова препоръчвам да заложите на четиво с психологически характер, отколкото любовен роман.
  book
 4. Бижу. Всяка една дама, без изключение, ще оцени подобен подарък, а вие със сигурност ще й направите много добро впечатление. Такъв подарък ще създава асоциация за вас и споделените моменти помежду ви.
  Screenshot_2

2 Replies to “Перфектният подарък за НЕЯ”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *