Очите са прозорец към душата, а отговорите – път към сърцето.

Снимка за разкош от пътуването ни до Корфу, Гърция – юли 2019г.

Освен по наталната карта (астрология), може да опознаем човек по думите и действията. Под слънчевия знак на зодия Близнаци, за мен комуникацията и допълнителната информация са безкрайно интересен начин да опозная някого, затова ако се запознавате с мен за първи път, е много вероятно да се чувствате като на интервю. Обичам да задавам всякакви въпроси и до сега никой не е отказвал да ми даде своите отговори, но днес аз ще дам своите отговори на ваши въпроси, които ми зададохте в Инстаграм.

Ако се чудите, кои въпроси са подходящи за първа среща или просто искате да опознаете някого по-добре, вижте тук: 65 въпроса за задълбочен размисъл и разговор

  • Коя дестинация би посетила, ако трябваше да отидеш някъде за 1 месец и защо?

Независимо дали е заради работа или за почивка, за 1 месец ще отида извън Европа, със сигурност.
Най-мечтаните ми дестинации са Рио де Жанейро, Сао Пауло и Карибския басейн ♡ , така че бих се насочила натам. Мисля, че е много екзотично, красиво и най-вече винаги е топличко. Вирея много по-добре в жега, отколкото в студ. Дори бих живяла там!

  • Какво искаш да направиш, но не си го постигнала?

Да пътувам много, да обикалям разни места, да откривам романтични кътчета и да правя красиви снимки, това бих искала да правя. Засега съм била само в 6 държави, а в света има общо 194.

  • По какъв начин можеш да се опишеш?

Ще опитам да съм кратка. Общителна съм, не съдя хората за външния им вид, подхождам оптимистично в повечето ситуации, бих казала, че съм спокойна, не обичам и не предизвиквам конфликти, ако има такива – тихо се отдалечавам, не съм срамежлива, но не съм и уверена. Спорта не ми е страст, правя го, защото трябва. Винаги се старая да съм мила и вежлива, не одобрявам несправедливостта. Сърдя се сравнително лесно, но работя върху това (повече тук – Обидена съм. Не искам да говоря.)
Страх ме е от екстремни преживявания. По душа, съм пенсионер – обичам да си лягам рано, не харесвам шумни събирания и предпочитам разходките, пред кафета и барове.
Харесвам психология, астрология и лично самоусъвършенстване, не съм кариерист. Има и още много, но предпочитам конкретен въпрос.

  • Труден ли е изборът ти за каквото и да е? Ако е така, кое е нещото, което ти помага?

Забелязала съм, че ние хората трудно взимаме категоричен индивидуален избор, колебливи сме и винаги се опираме на близките си за окуражаване и подсъзнателна подкрепа на това, което мислим за правилен избор.
Но, всъщност избора вече е взет още при възникването му, вътрешно всеки знае отговора на въпроса, който го поставя на кръстопът.
И затова считам, че взимам лесно избор, помагат ми сърцето и инстинктът ми.
Ако някой ме попита какво бих направила на негово място, ще му кажа – ти вече знаеш отговора. 🙂

  • Какво за теб е България?

Честно казано не съм върл родолюбец, това е страната в която съм се родила, тук са близките ми, които много обичам и българският е родният ми език, но съм се родила в глобализирано общество, в което промяната на местоположението е по-достъпна от всякога, така че по-скоро чувствам планетата за свой дом, а не държавата.

  • Дава ти се да работиш за един ден една професия – коя би избрала?

Тук се затрудних, но ако се абстрахирам от всички условности, ще избера професия пилот или организатор на събития.

  • Кадъра или сцената е най-важно в аспекта на живота?

Безусловно – сцената, защото кадъра е само един момент, стотна от изживяването на събитието, а палитрата на живота е в сцената.

  • Коя дума или израз използваш най-често и защо?

Това е обръщението към приятеля ми, той е човека с когото общувам ежедневно.

  • Каква мечтаеше да станеш като малка?

Като дете прекарвах летните си ваканции на село, а баба беше млада и все още работеше към пощата, а аз мечтаех да стана точно като нея и да разнасям писма и вестници, правейки си дълги разходки.

Благодаря на хората, които отделиха от времето си, за да ме опознаят по-добре. Очаквайте и Част 2. 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *